O produktech

bígl čeká až mu panička nasype do misky krmivo Akinu VITALITY

Z čeho jsme Akinu VITALITY vlastně upekli?

Zajímá vás, co obsahují granule, které dáváte svému mazlíčkovi a chcete vědět, čím to je, že mu tak chutnají? Pojďme se na společně podívat, co obsahují granule Akinu VITALITY.

na čerpací stanici Benzina je border kolie a má v tlamě kuřecí masíčka Akinu

Pamlsky AKINU na čerpacích stanicích BENZINA

Minulý rok na jaře, jsme vám představili náš nový projekt s čerpacími stanicemi Benzina. Jednalo se o 5 vybraných čerpacích stanic, na kterých jste si mohli zakoupit naše pamlsky. Vzhledem k úspěchu tohoto projektu a velkému zájmu vám s radostí oznamujeme, že jsme zvětšili okruh čerpacích stanic tak, aby byly dostupné pro každého a nebyly pro vás tak daleko.

pes sedí a kouká jak mu do misky sypou z pytle krmivo Akinu Vitality

Akinu VITALITY

Vyzkoušeli jste různé druhy granulí, ale žádné vašemu parťákovi nikdy úplně nevyhovovaly? Nebo hledáte kvalitní alternativu za ty stávající? My to měli podobně – nikdy jsme nebyli zcela spokojení s nabídkou trhu. Tak jsme se rozhodli, že se pustíme do kvalitního krmiva pro čtyřnohé parťáky, a navíc za super cenu, sami.

miska s krmením Akinu vitality, u které čekají 2 psi, ale jsou vidět jen jejich packy

Cesta k Akinu VITALITY 2

Výběrem receptur a výrobny celá „sranda“ teprve začíná – na řadě jsou obaly!

pes sedí a kouká vzhůru do objektivu, po obou stranách má vedle sebe položené pytle Akinu Vitality a na jendom má položenou packu

Cesta k Akinu VITALITY

Přinášíme žhavou novinku na český trh. V dnešní době jsou již chovatelé koček a psů stále více informováni o zvířecích potřebách. Kvalitní krmivo sami vyhledávají a požadují. Abychom drželi krok s dobou a trendem, rozhodli jsme se, že na trh doneseme krmivo vlastní. Toto rozhodnutí ale nebylo založeno pouze na trendu, ale také na potřebě přinést kvalitní krmivo na pulty obchodů a obchodních řetězců.

francouzský buldoček má po koupeli s šamponem Akinu přes sebe hozený ručník

Recenze novinky Akinu šampon základní

Zpětné reakce a recenze našich zákazníků jsou pro nás tou nejdůležitější zpětnou vazbou. Ohlasy našich zákazníků jsou zohledňovány při vývoji každého našeho produktu. Dneska se s vámi podělíme o recenzi na Akinu novinku - Akinu šampon základní. Věříme, že zkušenost někoho jiného vám pomůže při nákupním rozhodování. Pokud však stále váháte, jaký produkt bude pro vašeho parťáka ten nejvhodnější, nebojte se na nás obrátit například na našem live chatu, kde vám rádi poradíme.

kočka čichající k pamlskům antihairball

Akinu ANTI HAIRBALL

Kočky jsou od přírody čistotná stvoření s neustálou potřebou čištění kožíšku. Důvodem častého olizování se, je ale také to, že ze sebe instinktivně omývají pach, aby je nevystopoval nepřítel.Při čištění srsti, a především tedy u dlouhosrstých plemen, však dochází k usazování spolykaných chlupů v trávicím traktu.

sheltie ve vaně má položenou hlavu na ručníku a vedle sebe šampon s kondicionérem

Poppy doporučuje Akinu šampon s kondicionérem!

Než nějaký produkt přijmeme pod svou značku, pečlivě ho prověříme. Stejně tomu bylo i při rozšíření řady šamponů. Po dlouhém vybírání a míchání toho nejefektivnějšího složení však naše práce nekončí. Dále musíme vybrat vhodný a praktický obal a na něj etiketu, která i zákazníkovi v obchodě prozradí, zda je pro něj daný produkt vhodný.Cesta k novému Akinu produktu je zdlouhavá a náročná, proto nás moc těší, když od vás máme zpětné reakce, jak vám produkty vyhovují. Tentokrát nám svou zkušenost sepsala Barča, panička rozkošné Poppy, která vyzkoušela Akinu šampon pro psy s kondicionérem.

kočka leží na kartonovém škrabadle

Akinu kartonové škrabadlo

Každá kočka je od přírody vybavena ostrými drápky, které potřebuje k lovu a obraně. Velmi užitečné jí jsou například ke šplhání po stromech, či pokud chce třeba vyskočit na něco vysokého. Kočičí drápky však neustále dorůstají.

pes leží na polštáři v kartonovém multíku

Akinu MULTÍK

Máte rádi tajemství? V naší firmě tajemství prostě milujeme. Navíc máme tu výhodu, že ho umíme i udržet. A tak jednou naše kolegyně dostala nápad: "Co takhle vymyslet něco praktického, ekologického, něco, co udělá ohromnou radost a zároveň do poslední chvíle nebude zákazník vědět, co se skrývá uvnitř?" Zdá se vám, že je to nemožné? Není.

Akinu hřebeny a kartáče na srst jsou opřené o kmen stromu

NOVINKA v péči o srst

Než do našeho sortimentu zařadíme další novinku, musíme ji sami řádně otestovat. Pokud u nás produkt uspěje, dáme pokyn k výrobě. Produkt se vyrobí, doveze, a následuje další ozkoušení. Nyní však našimi zákazníky. A kdo by mohl otestovat kvalitu nových Akinu hřebenů lépe, něž někdo s opravdu huňatým kožichem?

žena se usmívá na svého psa a drží v ruce flexi vodítko

Co je to FLEXI vodítko?

Flexi je samonavíjecí vodítko oblíbené díky své praktičnosti.Užití najde hlavně v parcích, kde je volný pohyb psů zakázán, ale také při venčení v případě, že pejsek nemá zcela zvládnutou poslušnost. Na Flexi vodítku se totiž může pejsek pohybovat dle vlastní libosti bez toho, aniž byste se museli bát, že vám pejsek uteče. Díky tomuto vodítku máte pejska neustále pod kontrolou.

moskevský ovčák jí v leže konzervu Akinu hovězí maso s játry

Není konzerva jako konzerva

Proč kvalitní konzervy pro psy a kočky stojí o něco více, než konzervy pro lidi?

strana: 1 , 2

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie