Vánoce a dárky

Vánoce s chlupáčem: Tipy, jak je zvládnout bez úhony

Vánoce s chlupáčem: Tipy, jak je zvládnout bez úhony

Ať už vás čekají první nebo desáté Vánoce s chlupatým parťákem, máme pro vás tipy, jak si je společně užít naplno a bez starostí. Zjistěte, co zajistit a na co si dát pozor, abyste si společně strávený čas mohli vychutnat opravdu naplno.

australák leží v pelíšku v místnosti s vánoční výzdobou

Tipy na vánoční dárky pro pejskaře

Přemýšlíte, čím u vánočního stromečku potěšit jiného pejskaře nebo hledáte inspiraci, o co si napsat Ježíškovi? Máme pro vás bezva tipy na vánoční dárky, které potěší každého psího páníčka.

pes a kočka dostávají dárky pod stromečkem

Velký přehled tipů na vánoční dárky pro psy i kočky

Naši chlupatí parťáci jsou důležitými členy rodiny. A tak o Vánocích nesmí chybět pod stromečkem dáreček i s jejich jmény. Nevíte, co jim pod stromeček zabalit, aby měli opravdovou radost? Máme tipy na ty nejlepší vánoční dárečky pro pejsky i kočičky.

Akinu charitativní projekt vánoční přetahovadlo

Charitativní projekt Akinu: Kde a jak pomáháme?

Chtěli jsme pro všechny čtyřnohé kamarády vytvořit něco, co bude mít vícestranné využití a zároveň jsme chtěli pomoci některé organizaci, která zajišťuje péči o zvířata. Vznikla z toho myšlenka znovu spojit naše vlastronučně vyrobené hračky s charitativní akcí a darovat celý výtěžek z prodeje této limitované edice organizaci, která to potřebuje. A tak se zrodily nejprve čmuchací vánoční punčochy, čmuchací vánoční koule a koberečky a letos přetahovadla. Každý kousek je originál. Každý kus je ve vánočních barvách, ručně a s láskou vyrobený námi Akiňáky a jsou pro všechny pejsky. 

2 sheltie leží na dece s vánočmíni hračkami

Dárky pro mazlíčky na poslední chvíli: Tyhle ještě stihnete

Vánoce jsou za pár dní a vy jste zapomněli na své věrné chlupáče? Nevadí, my jim neřekneme, že jste dárky sháněli na poslední chvíli a poradíme vám, čím jim pod stromečkem udělat radost.

australák leží v pelíšku a má u sebe Akinu mini Multík a dobroty

Ještě nemáte dárek pro svého chlupáče? Máme tipy na nejlepší dárky!

Vánoce se blíží a přípravy jsou v plném proudu. Pokud jste v tom shonu zapomněli vybrat dárek pro svého věrného parťáka, máme pro vás tipy na nejlepší dárky pro pejsky.

kotě je u stromku s dárky a pamlsky

Vánoční cukroví pro kočky: 3 recepty, které potěší všechny mlsné jazýčky

Recepty na psí cukroví už jste vyzkoušeli a říkáte si, jestli náhodou nemáte i tipy na cukroví pro kočky? Samozřejmě máme! I váš kočičí miláček si zaslouží mít na vánočním stole svojí misku dobrůtek. Tak hurá na pečení!

pitbull leží vedle vánočních psích sušenek

Pečeme cukroví pro psy: 3 nové recepty

O Vánocích si málokdo dokáže odepřít něco na zub. A dopřát chceme i svým čtyřnohým parťákům. Vánoční cukroví není nic extra zdravého ani pro nás, natož pro naše chlupáče. Smutným psím očím ale nemusíte náročně odolávat, jednoduše upečte i várku psího cukroví a můžete si u pohádek dopřát společně!

pes leží a má vedle sebe jablka v košíku a na táccích vánoční cukroví pro psy

Vánoční cukroví pro psy a kočky

Také milujete Vánoce s vůní čerstvě upečeného cukroví? Mňam. S tím úklidem už je to horší že ano, ale napadlo vás někdy upéct sušenky i pro svého psa nebo kočku? Já osobně je peču tak 3x do roka a na Vánoce nesmí domácí sušenky chybět, to by bylo vyčítavých pohledů.

vánoční přání akinu s ozdobami

Tipy na vánoční dárky 2021

Jako každý rok, i letos vám přinášíme tipy na dárky pro vaše mazlíčky. A že je z čeho vybírat. Tak hoďte stres i starosti za hlavu a pojďte se inspirovat. Vše, co potřebujete, můžete sehnat na jednom místě.

psí kavalír leží na vánoční čmuchací punčoše a má u sebe tréninková masíčka Akinu

Čmuchací punčocha, která pomáhá

S láskou nastříhaná a ručně ušitá, limitovaná edice, pracovní sobota, celý výtěžek pro vybranou organizaci, … o čem že je řeč? 

pes u krbu se olizuje a na hlavě má vánoční bonbonek Akinu

Dárky na poslední chvíli

Ještě nedávno zbývalo do Vánoc spoustu měsíců, ale čas je všechny odvál a za chvíli je tu Štědrý den. Necháváte dárky na poslední chvíli a potom ve spěchu přemýšlíte co vybrat, aby vaši parťáci nalezli pod stromečkem ten nejlepší dárek? Pokud ano a stále ještě nemáte dárky pro své parťáky a ani netušíte, co byste jim případně pod stromeček zabalili, nezoufejte. My tu jsme stále pro vás a máme několik tipů, které vám ušetří práci s vymýšlením dárků, čas i peníze.

psí kavalírka leží na kožešině a má kolem sebe dárky a pře sebou Akinu plyšového soba

Tipy na vánoční dárky 2020

Je ten nejvyšší čas začít shánět dárky pro své nejbližší. Mnozí z nás nakupují velice rádi i pro své domácí mazlíčky, kterým dáreček pod stromečkem také udělá velikou radost. Pojďte se podívat na to, co jsme si pro letošní Vánoce připravili.

Akinu PF s vánočními dárky a světýlky na chlupatém koberci

Hledejte Akinu PF ve svých objednávkách a vyhrajte!

Od prvního listopadu jsou Akinu objednávky zahaleny do vánoční nálady. Stále pro vás všechny balíčky balíme s radostí a s láskou. Nyní však doufáme, že vám převzetí zásilky ještě více zpříjemníme veselou Akinu vánoční lepenkou. Do každé objednávky navíc vkládáme originální Akinu PF, které vám může přinést poukaz na nákup v hodnotě 1.000,- Kč.

ležící pes má pod hlavou krabičku Akinu multík a před sebou Akinu masíčka

Co chystáme na Vánoce?

My v Akinu Vánoce naprosto milujeme. Každým rokem se proto snažíme přicházet s něčím speciálním, aby i vaši mazlíčci nalezli pod stromečkem jen to nejlepší. Zima už pomalu klepe na dveře, a tak vám s radostí představujeme naší novinku Akinu MULTÍK mini.

pes leží na vánočním řetězu a vedle něj je položená vánoční hračka Akinu tučňák

Inspirace na vánoční dárky nejen pro naše čtyřnožky

Listy už dávno opadaly, venku se nám ochladilo, tma přichází již v odpoledních hodinách…máme tady zimu. A s ní přicházející Vánoce. Také už se těšíte? Já moc, a proto jsem si řekla, že vám sepíšu pár tipů na vánoční dárky. A to nejen pro vaše čtyřnohé parťáky. Ušetřete svůj drahocenný čas a nechte se inspirovat.

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie