Novinky

australský ovčák leží, hlavu má na zemi, vedle sebe Akinu VITALITY na cesty

Akinu VITALITY na cesty

Krmíte vašeho pejska stravou BARF? Nebo hledáte způsob, jak obohatit jídelníček svého parťáka, který je zvyklý na granule? Máme pro vás skvělou novinku! Představujeme vám Akinu VITALITY na cesty – revoluční produktovou řadu, která spojuje špičkovou kvalitu stravy BARF s praktičností pro vaše pohodlné cestování.

Akinu kolekce český les v lese

Akinu kolekce ČESKÝ LES

Zajímá vás příběh naší dlouho očekávané kolekce Akinu ČESKÝ LES? Kdo přišel s prvotní myšlenkou, jaká příroda nás inspirovala a v čem je tato kolekce unikátní? To vše a mnohem více se brzy dozvíte.

australák leží v pelíšku a má u sebe Akinu mini Multík a dobroty

Ještě nemáte dárek pro svého chlupáče? Máme tipy na nejlepší dárky!

Vánoce se blíží a přípravy jsou v plném proudu. Pokud jste v tom shonu zapomněli vybrat dárek pro svého věrného parťáka, máme pro vás tipy na nejlepší dárky pro pejsky.

pes sedí v trávě a má před sebou 5 druhů pamlsků Akinu VITALITY Jerky

Recenze Akinu VITALITY Jerky

Abychom vám jen nepředstavovali naše VITALITY Jerky s tím, že jsou skvělé, chutné a zdravé, přidali jsme i recenzi od našeho psího ambasadora a poprosili výrobce, aby nám odtajnil výrobu a proces sušení masa.

kočka kouká do leva a má u sebe pamlsky Akinu Pockets

NOVINKA - Akinu Pockets polštářky pro kočky

I na kočičí parťáky myslíme, a tak pro ně přinášíme voňavou novinku. Polštářky Pockets obsahují spoustu důležitých vitaminů, a protože jsou kočky masožravé, jsou nové křupavé pamlsky plněné velkým množstvím masa. Polštářky jsou zdravým pamlskem vyrobeným v České republice, na kterém si navíc mazlíčci pochutnají.

Šedé morče s pamlsky Akinu Pillows, pamlsky jsou vysypané i v balení s mrkví, jablkem a pampeliškou.

NOVINKA - polštářky Pillows pro hlodavce

Představujeme vám jedinečné pamlsky pro hlodavce a další malé parťáky, které získaly cenu Volby spotřebitelů jako NOVINKA ROKU 2021. Jedná se o kvalitní český výrobek podporující zdraví mazlíčků. Polštářky Pillows obsahují vitaminy A, C, E, ovesnou mouku a další zdraví prospěšné benefity v podobě bylinek, ovoce a moučných červů.

australák sedící na cestě drží v tlamě pamlsky Akinu Pillows polštářky

NOVINKA - polštářky Pillows pro psy

Dlouho očekávaná novinka je tu! A s novými křupavými polštářky potěšíme vaše nejvěrnější psí parťáky. Už jste funkční pamlsky vyzkoušeli a víte, jak díky obsaženým benefitům prospívají zdraví vašich mazlíčků? A co byste řekli na moučného červa?

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie