Péče o psy

pes skočil do vody a caká kolem něj voda

Jak zvládnout horké letní dny

Že své parťáky v těchto vedrech nemáme zbytečně vozit autem, natož v autě nedej bože nechávat víme jistě všichni. Že se asfalt, na kterém venčíme může zahřát i na 70°C víme také, ale jak našemu parťákovi ulevit?

Akinu hřebeny a kartáče na srst jsou opřené o kmen stromu

NOVINKA v péči o srst

Než do našeho sortimentu zařadíme další novinku, musíme ji sami řádně otestovat. Pokud u nás produkt uspěje, dáme pokyn k výrobě. Produkt se vyrobí, doveze, a následuje další ozkoušení. Nyní však našimi zákazníky. A kdo by mohl otestovat kvalitu nových Akinu hřebenů lépe, něž někdo s opravdu huňatým kožichem?

rodina (muž, žena, 2 děti) mají piknik a mezi sebou psa labradora

Plánujete nového člena rodiny?

Jaro je v plném proudu, všude se to hemží mláďátky a vy uvažujete o pořízení štěňátka? Skvěle! Pes je nejlepším přítelem člověka. Před jeho pořízením je však důležité odpovědět si na několik otázek. Mám na pejska dostatek volného času? Dostatek financí? Dostatek místa?Nového parťáka si pořizujeme na několik let, je to živá bytost a bude mít v životě jen nás. Je tedy na nás, abychom pro něj zařídili ten nejlepší život.

pes leží na Akinu pelíšku

Jak vybrat správný pelíšek pro psa

Každý pejsek musí mít své vlastní místečko, kde ho nebude nikdo rušit. Místo, které bude sloužit jako jeho zóna klidu. Kam si vleze, když si bude chtít odpočinout, nebo dostane chuť být nerušený a sám.Možností, jak takové místo vytvořit je několik, pejskovi můžeme pořídit psí přepravku, klec, pelíšek, matraci či polštář.

kavalír v oblečku a na vodítku stojí ve sněhu a kouká rovně

Jak pečovat o psa v zimě

Zima je v plném proudu a naši psi jsou v sedmém nebi, když se můžou honit za sněhovými vločkami a válet se ve sněhových závějích. Čím větší jsou však zimní radovánky, tím větší nastává péče o psí kožich a především tlapky. Ty jsou v zimě velmi namáhané kvůli mrazu a posypové soli, které je všude nadbytek. Proto se v dnešním článku podíváme na vhodné kosmetické produkty, které vašemu psovi pomohou zimu přečkat v pořádku a vám usnadní spoustu práce.

žena se usmívá na svého psa a drží v ruce flexi vodítko

Co je to FLEXI vodítko?

Flexi je samonavíjecí vodítko oblíbené díky své praktičnosti.Užití najde hlavně v parcích, kde je volný pohyb psů zakázán, ale také při venčení v případě, že pejsek nemá zcela zvládnutou poslušnost. Na Flexi vodítku se totiž může pejsek pohybovat dle vlastní libosti bez toho, aniž byste se museli bát, že vám pejsek uteče. Díky tomuto vodítku máte pejska neustále pod kontrolou.

moskevský ovčák jí v leže konzervu Akinu hovězí maso s játry

Není konzerva jako konzerva

Proč kvalitní konzervy pro psy a kočky stojí o něco více, než konzervy pro lidi?

strana: 1 , 2 , 3

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie