Akinu poletí s NASA na Měsíc!

cesta na měsíc s NASA

Konečně se dočkáme a poletíme do vesmíru. – Takto se radujeme my všichni zaměstnanci v Akinu, protože dlouho plánovaný projekt s pracovním názvem “Lajka nebyla poslední” dostal v NASA zelenou a do konce tohoto roku začne výcvik, který bude trvat další tři roky.

Jak to vše začalo?

Neuvěřitelně... Současný ředitel NASA měl spirituální vizi ihned poté, co si spletl krekry s našimi kuřecími chipsy, protože každý den ráno trénuje svého psa jménem Luna. Nejdříve se mu zjevila do kamene tesaná číslice 30 a ta se postupně proměnila v totemové zvíře v podobě bílého psa plemene akita inu, který ho provedl vizí “Měsíc - přítel hafana”.

Ihned jak vize odezněla, neváhal a díky internetu, který už mají v NASA od minulého dubna, zjistil, že naše společnost Akinu je pojmenována právě podle tohoto plemene, které stálo na začátku jejího vzniku, tedy 30 let zpátky. A bylo jasno.

Neváhal a projekt začal získávat jasnější obrysy. Osobně nás navštívil v Dolních Beřkovicích a okamžitě nás do tohoto projektu nadchnul a start projektu byl naplánován na dnešní den, tedy 01.04.2023. Od dnešního dne si také můžete zakoupit Akinu Kosmický balíček Elona Mlaska pro psa, který je opředen tajemstvím.

Cíl projektu

Všichni zaměstnanci Akinu, kteří mají hafana se stanou součástí výcviku letu na Měsíc. Nejlepší tři týmy (jeden tým = pán a jeho pes), kteří projdou úspěšně náročným a vyčerpávajícím výcvikem poletí na měsíční dovolenou na Měsíc all inclusive.

NASA pro tento projekt vybuduje speciální výcvikové středisko podle vzoru dokumentární série KOSMO, který uvedla Česká televize. 

Co nás čeká?

Každý tým musí splnit tyto náročné podmínky v předepsaných limitech:

  • odplazit společně půlmaraton
  • týdenní společný pobyt ve tmě
  • přebrodit na délku společně Máchovo jezero
  • měsíční společný půst
  • vylézt společně na horu Říp v co nejpomalejším tempu
  • skočit po jednom z jahody na znak
  • poslepu ochutnat a poznat všechny druhy ovoce a zeleniny

Kdy poletíme?

Předběžně plánovaný start je 01.04.2026. Všichni se těšíme, že vyhrajeme. Ale vzájemně si to přejeme. Držte nám palce!

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie