Inspirace na vánoční dárky nejen pro naše čtyřnožky

pes leží na vánočním řetězu a vedle něj je položená vánoční hračka Akinu tučňák

Listy už dávno opadaly, venku se nám ochladilo, tma přichází již v odpoledních hodinách…máme tady zimu. A s ní přicházející Vánoce. Také už se těšíte? Já moc, a proto jsem si řekla, že vám sepíšu pár tipů na vánoční dárky. A to nejen pro vaše čtyřnohé parťáky. Ušetřete svůj drahocenný čas a nechte se inspirovat.

Nový pelíšek pro sladké sny

Spinká váš parťák v pelíšku? Už ho má dlouho a je proleželý? Vánoce jsou ideální příležitost ke koupi pelíšku nového. Vybírat můžete z mnoha velikostí, tvarů, materiálů i designů. Zkuste mrknout na oblíbený heboučký Triangle, či Chester, s nimi vedle nešlápnete.

Hračka pro dlouhé chvíle

Máte pejska „hračičku“, který si stále rád hraje? Potom máte určitě všude spousty balonků a plyšáků jako můj Chip. Má plnou krabici hraček, a to nepočítám balonky, ty mají svůj extra šuplík. Až si říkám, jestli už to nepřeháním. Ale hraček přeci není nikdy dost, že jo. Navíc když jsou  v tak rozkošných vánočních motivech. Nejen, že parťáka potěší, ale na vánočních fotkách a přáníčkách vypadají prostě skvěle. Já si brousím zuby na vánočního plyšového méďu s dlouhýma nohama. Snad se bude líbit i Chipovi :-).

Fontána pro psy i kočky

Možná se vám už stalo nebo vám někdo vyprávěl, že jejich mazlíček chce pít pouze tekoucí vodu. Voda z kohoutku totiž chutná nejlépe. Fontánky jsou vhodné jak pro malé, tak pro velké pejsky a i pro kočičky. Díky neustále proudící vodě mazlíčky přirozeně láká k pití. Navíc se fontánka stará o jejich chrup i svěží dech a to díky dentální péči.

Péče o drápky

Protože drápky neustále kočičkám dorůstají, je pro ně škrabadlo nutností. Ještě zůstaneme chvilku u té ekologie. Akinu kartonové škrabadlo z vlnité lepenky má tu výhodnu, že ho po opotřebování můžete vhodit do kontejneru s papírem pro následnou recyklaci. Navíc je malé a lehké, tudíž se vám všude vejde. Pokud potřebujete něco většího máme samozřejmě na výběr i klasická a patrová škrabadla.

Připraveno k darování

Užijte si v klidu pravou vánoční atmosféru a výběr vhodného dárku včetně zabalení nechte na nás. Novinkou pro letošní Vánoce je MULTÍK - multifunkční dárková krabice, plná Akinu pamlsků a hraček, kterou můžete používat i po rozbalení. Velmi snadno z MULTÍKA postavíte domeček, pelíšek, či přepravku na hračky. Koupí tohoto produktu uděláte radost navíc i zvířátkům v útulku, kterým z každého prodaného MULTÍKA pošleme 50Kč.

Pro páníčky

Celý rok, každý den, každou volnou chvilku se staráte vy páníčci o své čtyřnohé přátele. My myslíme i na vás a víme, že si zasloužíte jen to nejlepší. Letos proto poprvé máme novinky určené právě pro vás páníčky. Stolní kalendář pro rok 2020 se bude krásně vyjímat jak u vás doma, tak i v kanceláři. Kalendář je dvoutýdenní a plný krásných fotografií našich čtyřnohých zákazníků. Navíc obsahuje zvířecí svátky, takže budete vědět kdy slaví svůj den váš mazlík.

Plecháček je odolný a zase znovu v kurzu. Vhodný je pro všechny tipy ohřevu a můžete si z něj vychutnat nejen kávu, ale i třeba vánoční punč. Navíc je to originál od Akinu.

A po dlouhé zimní vycházce se doporučuji začíst do knihy Pes z pekla. V této knize blogerka Miroslava Kohoutová popisuje své příběhy o životě se Shiba-inu. A že je co sepisovat! Tato kniha dokáže vykouzlit úsměv na tváři nejen pejskaři.

Věřím, že jsem vám svými tipy pomohla ušetřit trochu času s přípravami, který budete moci věnovat svému parťákovi.
Pokud vám v našem sortimentu něco chybí, určitě mi napište :-).

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie