NOVINKA - Akinu Pockets polštářky pro kočky

kočka kouká do leva a má u sebe pamlsky Akinu Pockets

I na kočičí parťáky myslíme, a tak pro ně přinášíme voňavou novinku. Polštářky Pockets obsahují spoustu důležitých vitaminů, a protože jsou kočky masožravé, jsou nové křupavé pamlsky plněné velkým množstvím masa. Polštářky jsou zdravým pamlskem vyrobeným v České republice, na kterém si navíc mazlíčci pochutnají.

Ve 3 variantách pro kočky

    • s kachnou
    • s králíkem
    • s lososem

Akinu Pockets polštářky s kachnou

Kachní maso je pro kočky snadno stravitelné a je bohatým zdrojem bílkovin. Pamlsky obsahují taurin a l-arginin, což jsou aminokyseliny, které kočka potřebuje ke svému životu. Aby toho nebylo málo, přidali jsme yuccu, která snižuje zápach exkrementů.

Akinu Pockets polštářky s králíkem

Králičí maso podporuje růst svalů a je plné bílkovin. Králičí polštářky také obsahují taurin a l-arginin, což jsou aminokyseliny, které kočka potřebuje. Dále jsme do nových pamlsků přidali yuccu, která snižuje zápach exkrementů vašeho mazlíčka.

Akinu Pockets polštářky s lososem

Losos obsahuje Omega 3 mastné kyseliny, které podporují kvalitu kůže a srsti. Stejně tak, jako všechny Pockets polštářky obsahují i tyto aminokyseliny taurin a l-arginin a yuccu, snižující zápach exkrementů vaší kočky.

Všechny uvedené pamlsky jsou vyrobené v České republice, jedná se tedy o poctivý český výrobek. Kočičkám doporučujeme podávat jako zdravou odměnu.

Chybí vám nějaký druh pamlsků pro vaší kočičí šelmu? Napište nám.

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie