NOVINKA - polštářky Pillows pro hlodavce

Šedé morče s pamlsky Akinu Pillows, pamlsky jsou vysypané i v balení s mrkví, jablkem a pampeliškou.

Představujeme vám jedinečné pamlsky pro hlodavce a další malé parťáky, které získaly cenu Volby spotřebitelů jako NOVINKA ROKU 2021. Jedná se o kvalitní český výrobek podporující zdraví mazlíčků. Polštářky Pillows obsahují vitaminy A, C, E, ovesnou mouku a další zdraví prospěšné benefity v podobě bylinek, ovoce a moučných červů.

Ve 2 variantách pro křečky a myši

    • s moučným červem
    • se sýrem

Ve 3 variantách pro králíky a morčata

    • s bylinkami
    • s jablkem
    • s mrkví

Akinu Pillows polštářky s moučným červem

Moučný červ má vyvážený podíl proteinů a tuků. Je zdrojem probiotické vlákniny, stopových prvků a vitaminů. Obsahuje přirozeně vyskytující se taurin, který je nezbytný pro zdraví zvířete. Polštářky jsou díky moučnému červu hypoalergenní. Tyto lahodné pamlsky obsahují také lysin a methionin, které společně přispívají k lepšímu vstřebávání vápníku a podporují správnou tvorbu bílkovin.

Akinu Pillows polštářky se sýrem

Pamlsky v sobě mají látky lysin a methionin, které přispívají k lepšímu vstřebávání vápníku a podporují správnou tvorbu bílkovin. Vašemu mazlíčkovi budou díky sýru lákavě vonět a jen těžko jim odolá. 

Akinu Pillows polštářky s bylinkami

Tyto křupavé pamlsky se po otevření krásně rozvoní díky pampelišce. Pampeliška harmonizuje trávicí trakt mazlíčka, napomáhá odstraňovat toxiny v močových cestách a ledvinách a podporuje správnou funkci jater.

Akinu Pillows polštářky s jablkem

Voňavé jablíčko je plné vitaminů A a C, minerálů a antioxidantů. Osahuje velké množství vlákniny, která prospívá trávení vašeho mazlíčka.

Akinu Pillows polštářky s mrkví

Mrkev obsažená v těchto křupavých pamlscích je bohatá na přírodní antioxidanty, minerály a obsahuje snadno rozpustnou vlákninu. Mrkev také obsahuje velké množství beta karotenu pro zdravé oči.

Všechny uvedené pamlsky jsou vyrobené u nás v České republice, jedná se tedy o poctivý český výrobek. Pamlsky Pillows určené pro králíky se skvěle hodí na trénink králičího hopu, který tak můžete odměnit zdravou odměnou.

Chcete další pamlsky pro hlodavce? Napište nám.

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie