Tipy na vánoční dárky pro pejskaře

australák leží v pelíšku v místnosti s vánoční výzdobou

Přemýšlíte, čím u vánočního stromečku potěšit jiného pejskaře nebo hledáte inspiraci, o co si napsat Ježíškovi? Máme pro vás bezva tipy na vánoční dárky, které potěší každého psího páníčka.

Něco do výbavy se vždycky hodí… Je libo originální hračku, pamlskovník nebo třeba nový pelíšek? 

  • Pohodlný a krásný pelíšek se v psí domácnosti určitě neztratí. Mrkněte na designové pelíšky z kolekce Akinu ČESKÝ LES - ty jsou totiž nejen pohodlné, ale navíc jsou tak krásné, že se stanou ozdobou každé místnosti.
  • Stylová souprava obojku a vodítka je také skvělou volbou. Pejskovi je sice jedno, jakou barvu má jeho obojek a jestli se hodí k vodítku, ale zato páníčci si na sladěné sety často potrpí. 
  • Psích hraček není nikdy dost. K Vánocům ale svému milému pejskovi zabalte hračku, která ho zabaví opravdu na dlouho. Interaktivní hračky pro psy stimulují psí instinkty a intelekt, podporují řešení problémů a psímu páníčkovi zajistí chvilku klidu, kdy se pejsek zabaví a unaví i bez jeho přičinění. A to je ten nejlepší dárek pro oba!


Co třeba něco na památku?


Pokud nehledáte praktický dárek, ale spíš něco se sentimentální hodnotou, i pro vás máme pár tipů, ze kterých pod stromečkem zvlhne nejedno pejskařské oko.

  • Zarámovaná fotka nebo obraz svého miláčka bude památkou na celý život. Máte k dispozici pěknou fotku milovaného chlupáče, která by si nezasloužila upadnout v zapomnění? Můžete ji nechat zarámovat nebo být ještě kreativnější a nechat z fotky vytvořit obraz.
  • Ilustrovaný portrét chlupáče se bude také skvěle vyjímat třeba na hrnečku, klíčence nebo jiném drobném předmětu. 
  • Pokud už nebude čas na výrobu personalizovaného dárku, můžete se porozhlédnout po předmětech s motivem konkrétního plemene - náušnice, trička, mikiny, hrnečky a další předměty s obrázkem všech možných psích plemen jsou snadno dostupné a určitě udělají pejskaři radost.
  • Krásným dárkem je také poukaz na společné focení.


Další tipy na dárky pro psí páníčky

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie