Všechny články

kosmetika

pes s nádhernou lesklou černou srstí leží spokojeně na trávě

Co ovlivňuje barvu srsti u psů?

Tuto otázku řeší především majitelé výstavních psů. Ale ani ostatní páníčci jistě nechtějí, aby srst jejich pejska žloutla či rezla. Pojďte se s námi podívat, proč dochází ke změně zbarvení srsti u psů.

psí naháč schoulený v modré dece

Psí naháči a kočičí Sphynx

Čínský chocholatý pes, Mexický naháč, Peruánský naháč, Sphynx… Co mají tato exoticky vypadající plemena psů a koček společného? Zajímá vás, jací jsou a jaká je o ně péče? Pojďme se na ně podívat o trochu blíže.

západ slunce, sníh, panička drží svého bígla za packu

Proč oblékat psy na zimu

Obleček pro psa není žádnou novinkou. Jakmile se ochladí, můžete pejsky v oblečcích potkávat v ulicích čím dál častěji. Je to tak, zimní obleček pro psa má schovaný doma v šuplíku leckterý páníček. Je ale opravdu třeba pejska oblékat? A poznáte, kdy je mu zima?

francouzský buldoček má po koupeli s šamponem Akinu přes sebe hozený ručník

Recenze novinky Akinu šampon základní

Zpětné reakce a recenze našich zákazníků jsou pro nás tou nejdůležitější zpětnou vazbou. Ohlasy našich zákazníků jsou zohledňovány při vývoji každého našeho produktu. Dneska se s vámi podělíme o recenzi na Akinu novinku - Akinu šampon základní. Věříme, že zkušenost někoho jiného vám pomůže při nákupním rozhodování. Pokud však stále váháte, jaký produkt bude pro vašeho parťáka ten nejvhodnější, nebojte se na nás obrátit například na našem live chatu, kde vám rádi poradíme.

sheltie ve vaně má položenou hlavu na ručníku a vedle sebe šampon s kondicionérem

Poppy doporučuje Akinu šampon s kondicionérem!

Než nějaký produkt přijmeme pod svou značku, pečlivě ho prověříme. Stejně tomu bylo i při rozšíření řady šamponů. Po dlouhém vybírání a míchání toho nejefektivnějšího složení však naše práce nekončí. Dále musíme vybrat vhodný a praktický obal a na něj etiketu, která i zákazníkovi v obchodě prozradí, zda je pro něj daný produkt vhodný.Cesta k novému Akinu produktu je zdlouhavá a náročná, proto nás moc těší, když od vás máme zpětné reakce, jak vám produkty vyhovují. Tentokrát nám svou zkušenost sepsala Barča, panička rozkošné Poppy, která vyzkoušela Akinu šampon pro psy s kondicionérem.

kolie strká svůj čumák do objektivu

Proč (ne)stříhat své psy?

Pro nás pejskaře se život se psy stal už takovou samozřejmostí, že je často bereme více jako lidi než jako zvířata. A občas o ně můžeme projevovat až přehnanou péči. Někdy je to však bohužel spíše na škodu. Řeč je například o velmi aktuálním tématu – stříhání psů.

Akinu hřebeny a kartáče na srst jsou opřené o kmen stromu

NOVINKA v péči o srst

Než do našeho sortimentu zařadíme další novinku, musíme ji sami řádně otestovat. Pokud u nás produkt uspěje, dáme pokyn k výrobě. Produkt se vyrobí, doveze, a následuje další ozkoušení. Nyní však našimi zákazníky. A kdo by mohl otestovat kvalitu nových Akinu hřebenů lépe, něž někdo s opravdu huňatým kožichem?

kavalír v oblečku a na vodítku stojí ve sněhu a kouká rovně

Jak pečovat o psa v zimě

Zima je v plném proudu a naši psi jsou v sedmém nebi, když se můžou honit za sněhovými vločkami a válet se ve sněhových závějích. Čím větší jsou však zimní radovánky, tím větší nastává péče o psí kožich a především tlapky. Ty jsou v zimě velmi namáhané kvůli mrazu a posypové soli, které je všude nadbytek. Proto se v dnešním článku podíváme na vhodné kosmetické produkty, které vašemu psovi pomohou zimu přečkat v pořádku a vám usnadní spoustu práce.

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie