Akinu kolekce ČESKÝ LES

Akinu kolekce český les v lese

Zajímá vás příběh naší dlouho očekávané kolekce Akinu ČESKÝ LES? Kdo přišel s prvotní myšlenkou, jaká příroda nás inspirovala a v čem je tato kolekce unikátní? To vše a mnohem více se brzy dozvíte.

Chtěli jsme k našim 30. narozeninám nadělit sobě, ale hlavně našim zákazníkům úplně novou, originální, ucelenou kolekci potřeb a doplňků. Hledali jsme téma - a padlo jich hodně... originálních, neotřelých, zábavných… ale pak Veronika navrhla téma český les, a to nás Akiňáky nadchlo. Myšlenku jsme tedy měli a pokračovali ve vývoji produktů. Téma českého lesa se otisklo také do názvu. Kolekce je inspirovaná přírodou Šumavy a prvky, které jsou vlastní českému lesu. Použili jsme trvanlivé materiály, nadčasové barvy a grafické prvky. Kvalitu této produkce podtrhuje i fakt, že byla oceněna Volbou spotřebitele pro rok 2023

Jako zástupce zvířátek z našich českých lesů jsme vybrali ježka, lišku, sovu, veverku a kance. Ty si můžete vybrat v materiálovém provedení latex nebo textil. Na textilních hračkách jsou použity látky různých struktur, které podněcují mazlíčky ke zkoumání. Jak latexové, tak textilní hračky jsou navíc pískací. Nezapomněli jsme ani flóru našich lesů, a tak si můžete vybrat latexovou jahodu, malinu, muchomůrku, hříbek a další… 

Pro větší a silnější pejsky jsme připravili hračky z TPR gumy, která je velice odolná a pevná. Svému mazlíčkovi tak můžete házet klacek a kroužek, nebo se s ním přetahovat například o stromek. Navíc jsou všechny tyto hračky plovoucí, tedy vhodné pro vodní radovánky.

Ani kočičí přátelé nepřijdou v této kolekci zkrátka. Určitě jim uděláte radost hračkami, které budou moci ulovit. Třeba sisalovou hračkou s pírky a když ani to nezabere, žádná kočka nepohrdne hračkou ze šanty – tady je na výběr kytička, hříbek nebo vážka. 

Pelíšky pro všechny velikosti pejsků (velikosti S, M, L, XL) jsou samozřejmostí. Jsou vyrobeny z velice příjemných a pevných materiálů a nenáročné na údržbu. Ve stejném designu také nabízíme kvalitní matrace ve dvou velikostech a pro kočičky nebo malé psíky máme krásnou „kukaň“. A pro milovníky chlupatých a heboučkých pelíšků máme "donuty".


Celou řadu uzavírají misky, které máme ve třech velikostech. Misky jsou z melaminu a odnímatelná vnitřní miska je z nerezové oceli. Pro cestovatele je tu i cestovní skládací silikonová dvojmiska v praktickém obalu na zip.


Je něco, co vás zajímá nebo vám v této kolekci chybí? Neváhejte se nám ozvat.

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie