Akinu VITALITY

pes sedí a kouká jak mu do misky sypou z pytle krmivo Akinu Vitality

Vyzkoušeli jste různé druhy granulí, ale žádné vašemu parťákovi nikdy úplně nevyhovovaly? Nebo hledáte kvalitní alternativu za ty stávající? My to měli podobně – nikdy jsme nebyli zcela spokojení s nabídkou trhu. Tak jsme se rozhodli, že se pustíme do kvalitního krmiva pro čtyřnohé parťáky, a navíc za super cenu, sami.

Vše začalo hledáním toho pravého výrobce. Zajímá vás, jak probíhal výběr? Na blogu najdete již publikovaný, poutavý článek "Cesta k Akinu VITALITY", který jsme pro vás napsali.
Nyní vám tak můžeme nabídnout superprémiové krmivo Akinu VITALITY, které kvalitou surovin a vyvážeností receptur splňuje nároky na zdravý a dlouhý život našich miláčků. Kromě masa a přílohy obsahuje také ovoce, bylinky, vitaminy a prebiotika. Krmivo je holistické a s vysokým obsahem masa.

Naše kompletní krmivo je pro všechny velikosti plemen a každý věk psů i koček

Akinu VITALITY neobsahuje sóju, kukuřici, geneticky modifikované suroviny, ani barviva či konzervanty, které by zatěžkávaly organizmus mazlíčka.

Čerstvé maso obsahují všechny receptury Akinu VITALITY. Čerstvé maso je základním zdrojem vitality a zdravého vývoje. Všechny receptury jsou Gluten free - bezlepkové, tedy odlehčené od alergenu lepku. Přílohou v krmivu je nejčastěji rýže, krmivo je Low grain - se sníženým obsahem obilovin. Hypoalergenní Grain free receptura - bezobilná receptura je s bramborami. Vyvážený poměr makroživin s doplněním bylinek, ovoce a prebiotik ve složení odpovídá nárokům na tzv. holistický přístup k výživě. Akinu VITALITY slibuje nejen vitální život našich miláčků, ale také dobrý pocit jejich chovatelů, kteří chtějí pro své miláčky to nejlepší. Chutnost krmiva je prověřena psími i kočičími miskami, Akinu VITALITY vítězilo i u těch nejmlsnějších jazýčků.

Krmivo VITALITY má 3 varianty balení:

  • 3 kg pro malé a malé až středně velké psy
  • 12 kg pro středně velké, střední až velké a velké psy
  • 1,5 kg pro kočky

 Na každém pytli uvádíme pro lepší rozhodování se i návodný rozpis plemen. Každý pytel je navíc opatřen fresh zipem k udržení čerstvosti krmiva.

Pojmy, které je dobré znát

Holistické krmivo – to je krmivo připravené tak, aby pomáhalo předcházet případným zdravotním problémům. Holistické krmivo by mělo mít tedy pozitivní vliv na celý organizmus. Nejen kvalitně nakrmit, ale také chránit vašeho mazlíčka. U holistického krmiva toto z velké části zajišťují přidané bylinky.
Low grain – snížený obsah obilovin (rýže)
Gluten free – bezlepkové receptury
Fresh meat – obsahuje čerstvé maso
Prebiotics – prebiotika pro zdravé zažívání
Fruits a Herbs – ovoce jako zdroj vlákniny, bylinky

Další důležité informace o krmivu naleznete na naší nové stránce, speciálně vytvořené právě pro krmivo Akinu VITALITY. Na této stránce si také můžete objednat vzorečky krmiva, abyste nekupovali zajíce v pytli.

Dejte nám vědět, jaká receptura vás nejvíce zaujala.

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie