Velký přehled tipů na vánoční dárky pro psy i kočky

pes a kočka dostávají dárky pod stromečkem

Naši chlupatí parťáci jsou důležitými členy rodiny. A tak o Vánocích nesmí chybět pod stromečkem dáreček i s jejich jmény. Nevíte, co jim pod stromeček zabalit, aby měli opravdovou radost? Máme tipy na ty nejlepší vánoční dárečky pro pejsky i kočičky.

Tipy na vánoční dárky pro psy


Na prvním místě musí být jednoznačně pamlsky. Dobrota totiž vašeho chlupáče jednoznačně potěší nejvíc. O Vánocích mu určitě dopřejte něco extra a udělejte mu balíček plný luxusních pochoutek. A pokud nevíte, jaké dobroty vybrat, vsaďte na Akinu vánoční MULTÍK pro psa -  4 druhy oblíbených pamlsků a vánoční hračka v krásném balíčku jsou jasnou trefou do černého.


Tip: A pro společné mlsání u pohádek pak svému miláčkovi pořiďte Akinu sváteční mlsání pro psy - už nebudete muset odolávat jeho prosebným pohledům, až si budete dopřávat vánoční cukroví.


Kromě pamlsků by měl váš parťák určitě dostat nějakou hračku. V naší vánoční sekci najdete spoustu tématických hraček, takže ať už váš miláček dává přednost pískátkům nebo třeba přetahování, určitě si vyberete. Ale mrkněte i na interaktivní hračky pro psy - ty oceníte nejen o Vánocích.


Tip: Připravili jsme pro vás dokonalé vánoční balíčky pro pejsky všech velikostí. Najdete v nich nejoblíbenější pamlsky a zábavné hračky. Zabalili jsme je do stylových krabic a vy se můžete jen rozhodnout, který balíček udělá vašemu parťákovi největší radost. Omrkněte všechny dárkové balíčky pro psy.


Na závěr omrkněte výbavu svého chlupáče, jestli není čas třeba na nový pelíšek, obojek či vodítko. Mrkněte na designové psí pelíšky Akinu ČESKÝ LES, které se zaručeně stanou ozdobou vašeho domova. Kromě krásného vzhledu jsou také extra odolné, takže vašemu parťákovi vydrží ještě spoustu dalších Vánoc.

Tipy na vánoční dárky pro kočky


I kočičkám uděláte zaručeně největší radost nějakou laskominou. Čím “voňavější” dobrota, tím větší radost kočky mají. Proto se porozhlédněte po sušených masíčkách a rybičkách. Anebo sáhněte po Akinu vánočním MULTÍKU pro kočku. V krásné krabičce bude na vaší kočku čekat výběr těch nejoblíbenějších pamlsků a ještě bezva hračka.


Tip: Stejně jako pro pejsky jsme připravili sváteční mlsání i pro kočky. Můžete si tak společně zamlsat u pohádek a nemusíte už své kočce vysvětlovat, že vánoční cukroví nesmí. 


Chcete svou kočku potěšit novou hračkou? Můžete zvolit tématickou vánoční hračku z naší vánoční nabídky pro kočky nebo třeba sáhnout po hračce se šantou kočičí - šanta je pro kočky přirozeně lákavá a motivuje je ke hře. Oblíbené jsou také interaktivní kočičí hračky, které vaši kočku budou bavit znovu a znovu.


Tip: Připravili jsme pro vás perfektní vánoční balíčky pro kočky plné pamlsků a hraček. Stačí si vybrat velikost a máte dokonalý dárek, ze kterého bude mít vaše kočička tu největší radost. 


Tipy na větší vánoční dárky pro kočky:

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie