Top 5 nejoblíbenějších psích pamlsků

hnědý australský ovčák leží mezi pytlíky pamlsků Akinu

I ten nejoblíbenější pamlsek se po čase omrzí. Lidem i pejskům. A tak to chce občas ozvláštnit pamlskovou zásobu. Mrkněte na nejprodávanější pamlsky u nás v Akinu a vsaďte na ostatními chlupáči prověřené dobroty. Které to jsou?

Typy psích pamlsků a kdy po nich sáhnout

  • Tréninkové pamlsky: Nezdržují pejska žvýkáním. Jsou skvělou motivací při tréninku a výcviku a jako každodenní odměna.
  • Žvýkací pamlsky: Sušené přírodní pamlsky či žvýkací kosti pejska zklidní, zabaví a zkrátí mu dlouhou chvíli.
  • Dentální pamlsky: Jemně čistí zuby vašeho miláčka. Hodí se jako odměna i krátká zábava.
  • Funkční pamlsky: Jako každodenní odměna podporují vyváženou stravu vašeho miláčka. 
  • Masové pamlsky: Pamlsky s vysokým podílem masa, pro každodenní odměňování i motivaci při tréninku.

Tip: Přečtěte si více o různých druzích psích pamlsků a k jaké příležitosti se hodí.

Nejlepší pamlsky pro psy


Nejlepší pamlsky jsou samozřejmě ty, které vašemu miláčkovi chutnají nejvíce. Někteří pejsci si rádi “zakřupou” a jiní dávají zase přednost žvýkavějším pamlskům. V nabídce psích pamlsků Akinu najdete pestrou nabídku kvalitních pamlsků mnoha různých příchutí, takže ať už váš miláček holduje piškůtkům nebo masíčkům, určitě najdete spoustu variant právě těch jeho oblíbených. A nebo se inspirujte těmi, které si zamilovali ostatní chlupáči a jejich páníčci:

Akinu MASÍČKA: TOP pamlsky pro psy


Sušená MASÍČKA Akinu patří k tomu nejlepšímu, co můžete svému miláčkovi nabídnout. Masový pamlsek neodolatelně voní i chutná. Masíčka jsou pro pejsky tou největší motivací a odměnou. Mezi nejoblíbenější masíčka patří Akinu MASÍČKA kuřecí proužky a Akinu MASÍČKA kachní prsíčka - kuřecí i kachní maso je snadno stravitelné a s nízkým podílem tuku, takže si na nich mohou pochutnat i pejsci na dietě.


Tip: Akinu MASÍČKA pořídíte v klasickém 75g balení, ale když si budete chtít udělat zásobu a ještě ušetřit, sáhněte po výhodném velkém balení.

Akinu TRÉNINK: Pro maximální motivaci


Tréninkové pamlsky jsou malé, chutné a voňavé. Bezvadně pejsky motivují a nezdržují je žvýkáním, takže jsou nezbytným pomocníkem při výcviku. Mezi nejoblíbenější patří Akinu Trénink kachní kostky -  kachní maso je pro všechny chlupáče zajímavým zpestřením, ale pokud dává váš pejsek přednost hovězímu a rybě, vsaďte na Akinu Trénink hovězí lupínky s treskou - neodolatelně voní, jsou plné cenných živin a váš trénink s nimi bude hned zábavnější. Kachní kostky i hovězí lupínky pořídíte v klasickém 120g balení, ale také výhodném 400g balení.

Akinu sušenky: Pro milovníky křupavých pamlsků


Chlupáči, co si rádi pokřupou, si zamilovali jubilejní Akinu POPCORN pro psy s játrovou příchutí, který je ideální na oslavy a zvláštní příležitosti. A pro každodenní křupání si milovníci tvrdších pamlsků oblíbili Akinu Pillows s červenou řepou a sýrem - funkční pamlsek, který podporuje imunitu, přispívá ke zdravé činnosti jater a parádně křupe a také neodolatelně chutná. 

Akinu poloměkké pamlsky: Ideální pro štěňata a starší pejsky


Poloměkké pamlsky jsou obzvlášť vhodné pro štěňata a starší pejsky. Mezi nejoblíbenější patří poloměkké funkční pamlsky s kolagenem - například Akinu žvýkací tyčinky KOLAGENKY. Kolagen podporuje zdraví kloubů, srsti i kůže, takže je důležitým zpestřením každého psího jídelníčku. Kolagen můžete do jídelníčku doplnit také s Akinu kolagenovými chipsy, které obsahují 50 % kolagenu a navíc mají ideální tréninkovou velikost. 

Akinu žvýkadla: Pro zábavu a uvolnění


Žvýkání je pro pejsky velmi důležité - jeho prostřednictvím se zabaví a navíc uvolní přebytečnou energii a napětí. Ze žvýkacích pamlsků patří mezi nejoblíbenější Akinu Natural kost s dršťkami, která podporuje zdraví kloubů, šlach a kostí, a Akinu sušené plíce - 100% masový pamlsek, který jednoduše chutná.

Zdraví vašeho parťáka je vždy na prvním místě


Při výběru pamlsků vždy dbejte na kvalitní složení a nezapomeňte dodržovat doporučené denní dávkování. Pokud sáhnete po pamlscích Akinu, můžete mít jistotu, že dáváte svému miláčkovi jen to nejlepší - zdraví pejsků je totiž při výrobě našich pamlsků vždy na prvním místě. Udělejte svému miláčkovi radost a nezapomeňte si také přečíst, jak pomocí pamlsků svého pejska správně motivovat.

Sdílet na:

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie