Články autora k.miková

štěně kavalíra běží ve vysoké trávě

Velký průvodce antiparazitiky pro psy

Klíšťata, blechy, všenky a ostatní paraziti dokážou pořádně potrápit nejen naše mazlíčky, ale i nás. Chcete svého parťáka a domácnost ochránit, ale ve velkém množství možných přípravků proti parazitům se ztrácíte? Společně se podíváme na možnosti ochrany, které jsou na trhu k dostání.

https://510705.myshoptet.com/krmivo-pro-psy/

Zima a sport jde dohromady

Spousta pejskařů se mylně domnívá, že přes zimu má pejsek nabrat na váze a odpočívat. Že na procházky a výlety, natož pak na nějaké sportování je moc velká zima. Ale opak je pravdou.

pitbull s náhubkem zdolal střapec

Jak si vybrat vhodný psí sport

Jsou lidé, kteří vědí, jakému sportu se chtějí věnovat a dle toho si také pořídí vhodnou rasu psa.Pak jsou lidé (jako já), kteří si pořídí psa a věnují se všemu, co psa baví. Je to náročné, protože se člověk učí vše spolu se psem za pochodu, ale radost z výsledku je pak dvojnásobná.

pejsek venku cvičí poslušnost a dostává za to kolagenové chipsy Akinu

Začínáme s výcvikem

Psi, stejně jako lidé, milují chválu a pozitivní přístup doprovázen pamlskem. Může se ale stát, že pes zcela nepochopí, co se po něm chce, proto je nejlepší, když se rodina dohodne na skupině povelů a používají všichni jeden povel na přivolání, jeden na chůzi u nohy a podobně.

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie