Všechny články

ptáci

modrý papoušek

Život s papouškem

Papoušci jsou skvělí společníci. Jsou inteligentní, hraví a po ochočení velmi přátelští. Papoušek vám může být stejně věrným společníkem jako pejsek nebo kočka. Na co se můžete těšit, když si domů papouška pořídíte?

papoušek zobe medovou tyčinku

Pořizujeme papouška: Co papoušek potřebuje a na co nezapomenout?

Pořízení papouška je velký závazek. Papoušci jsou vysoce inteligentní tvorové, kteří vyžadují zvláštní pozornost a péči. Od správné stravy a prostředí až po pochopení jejich chování a potřeb. Jak se o papouška správně starat a co pořídit, aby se mu u vás dobře a spokojeně žilo?

malá holčička s culíky objímá štěně zlatého retrívra

Domácí mazlíček jako dárek za vysvědčení?

Chcete potěšit svého školáka nějakým domácím mazlíčkem? Možná už právě proto, že na vás dělá smutné oči a prosí o nějaké domácí zvířátko? Jistě by si ho zasloužil, ale vy nevíte, které zvířátko nejlépe vybrat. A už vůbec si nejste jisti, jak se o nového člena rodiny bude starat a pečovat? Právě proto jsme pro vás připravili malého průvodce, který vám pomůže najít toho pravého mazlíka, aby byla spokojena celá domácnost.

holčička s culíčky dává pusinku štěňátku na čumák

Pozitivní vliv zvířat na děti

Snad každý člověk někdy měl domácího mazlíčka. Domácí mazlíčci jsou totiž velmi oblíbení, protože pokud se s láskou o mazlíčky staráme, oni nám za to na oplátku dávají ještě více lásky a spoustu radosti. Chcete se dozvědět, jaké je vhodné zvíře pro děti a co pozitivního jejich soužitím dítě může získat?

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie