Všechny články

doplňky

bígl leží a vedle něj jsou doplňky stravy na podporu imunity

Doplňky stravy pro psy: Jak podpořit imunitu a orgány?

Ať už vašeho parťáka trápí zdravotní problémy, nebo jim chcete předcházet a podpořit jeho obranyschopnost, doplňky stravy jsou skvělou volbou. Obzvlášť pejsci krmení jednostrannou stravou mohou vykazovat nedostatek důležitých látek. Jak je snadno doplnit a po kterých doplňcích sáhnout?

zlatý retrievr leží na terase a kouká doleva

Příběh psa Fida: Jak se zlatý retriever vypořádal s artrózou

Dnes vám představíme Fida. Veselého zlatého retrievera, kterého dostihlo retrievří prokletí - potíže s klouby. Jak se s nimi vypořádal?

seniorka objímá psího seniora

Jak se starat o psího seniora

Stárnutí patří k životu a dříve či později psí důchod dopadne na všechny chlupáče. Jak se váš život změní, až bude váš parťák patřit mezi seniory? Jak se o něj starat tak, aby měl spokojený důchod a byl s vámi co možná nejdéle?

pes s nádhernou lesklou černou srstí leží spokojeně na trávě

Co ovlivňuje barvu srsti u psů?

Tuto otázku řeší především majitelé výstavních psů. Ale ani ostatní páníčci jistě nechtějí, aby srst jejich pejska žloutla či rezla. Pojďte se s námi podívat, proč dochází ke změně zbarvení srsti u psů.

pes má opřenou hlavu o psí lékárničku

Co by měla obsahovat psí/kočičí lékárnička

Jistě pro sebe máte vybavenou domácí lékárničku kterou vozíte například na prodloužený víkend či delší dovolenou. Pokud cestujete autem, určitě máte díky povinné výbavě také autolékárničku. Napadlo vás ale mít lékárničku i pro své čtyřnohé přátele? Lékárnička vybavená přímo pro psy případně kočky, je velice důležitá a určitě byste ji neměli zapomenout přibalit na cesty. V lepším případě ji vůbec nepoužijete, ale nikdy nevíte, kdy se může hodit. Lékárničku je důležité mít doma i pokud zrovna nikam necestujete.

pes leží na polštáři v kartonovém multíku

Akinu MULTÍK

Máte rádi tajemství? V naší firmě tajemství prostě milujeme. Navíc máme tu výhodu, že ho umíme i udržet. A tak jednou naše kolegyně dostala nápad: "Co takhle vymyslet něco praktického, ekologického, něco, co udělá ohromnou radost a zároveň do poslední chvíle nebude zákazník vědět, co se skrývá uvnitř?" Zdá se vám, že je to nemožné? Není.

moskevský ovčák běží ve sněhu

Kloubní výživa

Zdraví kloubů závisí nejen na plemeni a váze psa, ale také na jeho životním stylu. Ve štěněčím věku jsou nejnáchylnější na špatnou tvorbu kloubů především velká plemena, kdy některá štěňata narostou příliš rychle a kostra včetně kloubů se nestačí dostatečně tvořit.

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie