Všechny články

panička jde venčit na vodítku ve městě svou fenku yorkšíra a má na sobě obleček

Oblékat či neoblékat?

Ti, co si myslí, že psi jsou stejně jako vlci zvyklí na nízké zimní teploty, jsou vedle jak ta jedle. Zatímco vlci poslední tisícovky let žijí stále stejným způsobem, psi se postupně domestikovali a zvykali si na teplo lidského obydlí.

žena se usmívá na svého psa a drží v ruce flexi vodítko

Co je to FLEXI vodítko?

Flexi je samonavíjecí vodítko oblíbené díky své praktičnosti.Užití najde hlavně v parcích, kde je volný pohyb psů zakázán, ale také při venčení v případě, že pejsek nemá zcela zvládnutou poslušnost. Na Flexi vodítku se totiž může pejsek pohybovat dle vlastní libosti bez toho, aniž byste se museli bát, že vám pejsek uteče. Díky tomuto vodítku máte pejska neustále pod kontrolou.

pes leží a dívá se na zubní kartáček a dentální pamlsek pro psy ve tvaru kartáčku

Proč čistit psovi zuby?

V dnešní době bereme své psy spíše jako své parťáky a kamarády, a proto pro ně chceme jen to nejlepší. Dentální péče je jen dalším krokem v péči o ně. Avšak je to pouze preventivní opatření.S čištěním zubů je třeba začít již před vytvořením zubního kamene. A to odstraňováním zubního plaku, který se na zubech neustále ukládá.

moskevský ovčák jí v leže konzervu Akinu hovězí maso s játry

Není konzerva jako konzerva

Proč kvalitní konzervy pro psy a kočky stojí o něco více, než konzervy pro lidi?

žena v sedě na bobku dává pejskovi do tlamy pamlsek Akinu

Charitativní pochod Tlapkou vpřed

Na druhém ročníku charitativního pochodu s názvem Tlapkou vpřed jsme opět prostě nemohli chybět. Osobně mělnickému útulku, který tuto akci pořádá, pomáhám už několik let.  Někdy s grafikou, jindy s pořádáním akcí.  Proto pro mne bylo naprosto samozřejmé, v sobotu ráno 13.května obléknout zelené triko Mělnického spolku ochránců zvířat, natáhnout účastníkům trasu pochodu, pomoci s organizací a s přípravou stanů, a v deset hodin ho vyměnit za triko černé s logem Akinu na zádech.

strana: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15

Nechcete přijít o žádné novinky?

Kategorie